BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, January 26, 2010

FREE VOUCHER Lost World Of Tambun!!!!

wahhhh...menarik betul bila iman terbace giveaway ni.ibu mesti suka!!orang yg bermurah ati nak memberi voucher ini adalah autie deena.hehe...ada sesapa nak voucher ni tak?cuba KLIK kat sini....


ohhh ye....iman berminat sgt2 nak dpt free voucher ni.sebab ape?sbb ibu iman mmg suka sgt2 dgn tempat2 seperti ini a.k.a ala2 taman tema gitu.asal ada aje taman tema baru kat malaysia ni mesti ibu iman pergi punye la...terutamanya untuk celebrate besdaynye....tp syg taun lepas ibu yang dijadualkan pergi ke lost world tambun terpaksa cancel cuti sbb mase tu ibu tgh wekkkk..wekkk..menngandung kan iman dalam pewutnye...hehehe.


tp sekarang..iman dah lahir...bln 3 ni dh 6 bln dh pun.abah ada citer nak bwk iman ngan ibu g jln2..maybe sempena harijadi ibu 17hb 3 ni kot.iman pun ada surf pasal lost world tambun dkt
http://www.sunway.com.my/lostworldoftambun/main.asp. best gak kan kalo abah dpt bawa iman ngan ibu g sana memandangkan taun lepas tak jadi g .lagi best kalo dpt voucher free!!!heeeeee.....pas g sana,bleh terus balik kg.org perak blom lagi jumpa iman.heheh.agak2 nye kan?dapat tak iman voucher free ni untuk besday ibu iman?insyaAllah la kan..kalo ada rezeki... ;-p AMIN

1 comments:

deena awanis said...

salam..dtg menjenguk..
gud luck ye!!=)